Nieuw: jouw foto op steigerhout!


Foto op steigerhoutFoto op steigerhout

Vanaf vandaag heeft FotoOpHout.nl een nieuwe houtsoort, waarop je jouw foto kan bestellen. Het is namelijk mogelijk om jouw foto op steigerhout te laten printen!

Daar waar het al jarenlang hip is om je bed, tafel of kast van steigerhout te bestellen, daar hebben we nu een nieuwe trend: namelijk je eigen foto op steigerhout! Het is per direct bij FotoOpHout.nl te bestellen. FotoOpHout.nl maakt gebruik van oud-steigerhout, dat betekent dat het cement er bij wijze van spreken nog aan zit. Natuurlijk ondergaat jouw eigen foto op steigerhout eerst een uitgebreide bewerking. Het hout wordt gewassen en vervolgens meerdere keren geschuurd. Pas als het steigerhout aan de hoge eisen van onze productie voldoet, dan gaat het door de printers.


Robuust steigerhout

Het steigerhout dat gebruikt wordt is robuust, het bevat veel noesten, deuken en scheuren. Het slechtst uitziende steigerhout wordt er door ons uitgeselecteerd. Op die manier komt het robuuste en ruig uitziende hout met daarop jouw foto het best tot zijn recht. Houd jij van stoer, robuust en ruig en hoeven de planken wat jou betreft niet allemaal glad en perfect te zijn? Kies dan voor je foto op steigerhout!

Enthousiast geworden? Lees alles over onze foto op steigerhout.

 
Lees hier alle nieuwsitems