Pimpjedeur zorgt voor stijlvol interieur Vimodos.nl


 

Saaie werkplek?

Je kent ze wel, kantoorpanden en bedrijfsruimtes die het daglicht niet kunnen verdragen. Vreemd eigenlijk, helemaal als je bedenkt dat je hier het grootste gedeelte van de week zit en het inspirerend moet zijn voor medewerkers, klanten en leveranciers.
 

Pimpjedeur.nl biedt de oplossing!

In veel gevallen staat inrichting en interieur van de winkel, een kantoor of een bedrijfspand als geheel niet hoog op de prioriteitenlijst van ondernemers. Logisch! Immers het stijlvol inrichten van een kantoor is iets tijd en geld kost, iets wat bedrijven momenteel liever gebruiken voor andere doeleinden.
 

Pimpjedeur.nl speelt daar op in. Voor ieder bedrijf en iedere ondernemer bieden wij een simpele oplossing om een kantoor tot een inspirerende werkplek te maken. Heb je een idee, laat het onze medewerkers weten. Zo zijn er veel bedrijven die kiezen voor een deursticker met een bedrijfslogo, of een deursticker als point of sale in de winkel met daarop een aanbieding. Deurstickers van PimpJeDeur.nl zijn ook ideaal als onderdeel van een fotowand. Denk hierbij materialen als fotobehang. Immers, een deur is vaak een wezenlijk onderdeel van het geheel.
 

Vimodos.nl pimpt kantoor

Onlangs mocht PimpJeDeur.nl ook online modestad Vimodos.nl verwelkomen als klant. Een professioneel fotograaf maakte foto’s van de nieuwe collectie en PimpJeDeur.nl printte deze foto’s op een hoogwaardige kwaliteit deursticker.

Groot voordeel van deze deurstickers is dat ze voor iedere ‘plak dummy’ eenvoudig zelf te bevestigen en te verwijderen zijn.
 

deurstickers vimodos.nl

 

 

 

 

 

 
 

Dat wil ik ook

Voor de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers.

 

 

 

 

 
Lees hier alle nieuwsitems