Wat is de levertijd van een deurposter?

Jouw deurposter wordt binnen 5 tot 8 werkdagen geleverd!
 

PimpJeDeur.nl neemt iedere deurposter serieus. We controleren de afbeelding en de order voordat we hem naar onze productieruimte zenden. Met veel zorg en de beste materialen wordt de deurposter gedrukt en uitgesneden.
Hier bij controleren we de afbeelding en het resultaat nogmaals. Om ervoor te zorgen dat de deurposter beter bestand is tegen krassen en de inkten helemaal perfect zijn ingewerkt, leggen we de deurposters 24 uur te rusten voordag we ze verzenden!
Meestal heb je jouw deurposter binnen 5 werkdagen in huis! Omdat we dit in drukke periodes niet 100% kunnen garanderen vermelden we op onze website dat het leveren van deurposter 5 tot 8 werkdagen kan duren.

Een SPOED bestelling van een deurposter zal met voorrang worden behandeld en speciaal door GLS met prioriteit worden verzonden. Hierdoor zal is de deurposter binnen 3 werkdagen in huis. Voor een deurposter met SPOED zal een meerprijs worden berekend, dit bedrag is afhankelijk van de bestelling.

Ondanks alle zorg die PimpJeDeur aan de deurposters en de verzending besteed kan er iets misgaan bij de vervoerder. Voor het vervoer van onze pakketten schakelen wij een derde partij in. Neem bij een langere duur van uw bestelling dan ook direct contact met ons op, we staan garant voor een goede afhandeling.